Nuo lapkričio mėnesio pradžios iš Vilniaus keleiviai galės pasiekti Birmingamo miestą ir Eindhoveną Nyderlanduose. Skrydžiai į pastarąjį bus vykdomi tris kartus per savaitę – pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį, tuo tarpu į Birmingamą – du kartus (antradienį ir šeštadienį).

Pagal dabartinius oro linijų bendrovės planus, net keturios naujos kryptys bus siūlomos iš Kauno oro uosto. Nuo spalio 31 d. turėtų startuoti skrydžiai į Ispanijos sostinę Madridą (ketvirtadienį ir sekmadienį), o nuo lapkričio 1 d. – į Alborgo miestą Danijoje ir Geteborgą Švedijoje. Planuojama, kad šie skrydžiai bus vykdomi du kartus per savaitę – pirmadienį ir penktadienį. Nuo antrosios mėnesio dienos tiesioginiu skrydžiu iš Kauno bus galima pasiekti Vengrijos sostinę Budapeštą. Į šį miestą bus skrendama antradienį ir šeštadienį.

Visiems keleiviams rekomenduojama pasidomėti naujausiais šalių reikalavimais atvykstantiems. Patariama patikrinti oficialių kitos šalies institucijų informacijos šaltinius, jei yra poreikis – pasikalbėti su oro bendrovės, iš kurios pirktas bilietas, atstovais.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)