Nuo spalio 31 dienos bendrovė „Ryanair“ numato skraidinti į Ispanijos uostamiestį Malagą ir Suomijos sostinę Helsinkį, o nuo lapkričio 1 dienos – į Mančesterį Jungtinėje Karalystėje.

Lietuvos oro uostų Aviacinių paslaugų skyriaus vadovas Aurimas Stikliūnas teigia, kad naujų tiesioginių skrydžių skaičiaus augimas yra ilgalaikis strateginis tikslas.

„Helsinkio oro uostas yra labai svarbus gerinant visos Lietuvos pasiekiamumą, taip pat didinant atvykstamojo turizmo srautą iš Skandinavijos regiono. (...) Tuo tarpu Malaga yra Pietų Europos kurortas, sulaukiantis didelio keliaujančiųjų susidomėjimo. Mančesteris yra paklausi užsienyje dirbantiems lietuviams kryptis“, – pranešime sakė jis.

Numatoma, kad skrydžiai į Malagą vyks du kartus per savaitę – ketvirtadienį ir sekmadienį, į Helsinkį – trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais, o į Mančesterį – antradieniais ir šeštadieniais.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)