Kaip pranešė bendrovė, skrydžiai Vilniaus oro uoste bus vykdomi keturis kartus per savaitę – antradieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais.

„Džiaugiamės galėdami pranešti apie skrydžio Vilnius-Helsinkis atnaujinimą, o nuo liepos 19 dienos skrydžius tarp Lietuvos bei Suomijos sostinių planuojame vykdyti kasdien. Atidžiai stebime paklausą bei kelionių apribojimus įvairiose šalyse, ir atsižvelgdami į tai esame pasiruošę lanksčiai didinti skrydžių pasiūlą“, – pranešime sako oro bendrovės atstovas Baltijos šalims ir Rytų Europai Arūnas Skuja.

Nurodoma, kad birželio mėnesį skrydžių bendrovė per Helsinkio oro uostą vėl skraidins keleivius į Viduržemio jūros regioną – Ispanijos Rivjerą, Italijos, Prancūzijos, Portugalijos miestus ir Graikijos salas.Tęsiantis sklandžiam skiepijimo procesui Šiaurės Amerikoje „Finnair“ birželio viduryje planuoja atnaujinti skrydžius į Čikagą, Los Andželą bei iki trijų kartų per savaitę padidinti skrydžių skaičių į Niujorką. Azijos žemyne „Finnair“ keleiviams pasiūlys keliones į Bankoką, Honkongą, Seulą, Šanchajų ir Tokiją.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)