„Matome, kokią pažangą darome kovodami su COVID-19. Išliekame atsargūs ir nekantriai laukiame 2022-ųjų. „Wizz Air“ įveikė visus iššūkius, kuriuos mums mestelėjo pandemija, ateinantiems metams turime didelių planų. Ketiname išplėsti skrydžių tinklą ir tuo pačiu liekame ištikimi savo klientams, kuriems ir toliau siūlysime skrydžius geriausiomis kainomis bei puikų aptarnavimą“, – sako Andras Rado, „Wizz Air“ vyresnysis korporatyvinės komunikacijos vadovas.

2022 m. vasarą „Wizz Air“ iš Lietuvos skraidins atostogautojų pamėgtomis kryptimis ir kvies tikrų, nerūpestingų atostogų išsiilgusias šeimas poilsiauti saulės lepinamuose Europos kampeliuose. Poilsiautojai galės rinktis iš daugybės mėgstamų kelionių krypčių, įskaitant istoriniais lobiais viliojančią Graikiją, gamtos grožiu žavinčią Gruziją ar Italiją, kurioje kiekvienas regionas dovanoja nepamirštamų nuotykių.

„Wizz Air“ siūlomi maršrutai leis pasimėgauti vasaros atostogomis ir kurti prisiminimus su šeima“, – komentuoja Andras Rado.

Nuo pat pandemijos pradžios „Wizz Air“ rūpinasi papildomomis saugumo priemonėmis, kurios užtikrina keleivių ir įgulos sveikatą. Kelionės orlaiviais vis dar yra saugiausias susisiekimo būdas. Oro bendrovė į saugumą žiūri labai atsakingai: visuose „Wizz Air“ orlaiviuose įrengtos modernios ventiliacijos sistemos, kurios salone esantį orą pakeičia kas 3-4 minutes, t. y., apie 20 kartų per valandą. Oro srautas salone keliauja iš viršaus į apačią, taip smarkiai sumažinama galimybė plisti oro lašeliams. Visuose „Wizz Air“ lėktuvuose įrengti aukšto pajėgumo HEPA filtrai pašalina 99,97 % salone tvyrančių virusų ir bakterijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)