Pavakare su „Linavos“ atstovais susisiekęs Valstybės Sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus pasienio rinktinės vadas Darius Škarnulis informavo, kad sumažėjo Medininkų pasienio kontrolės punkto pralaidumas, lyginant su situacija dienos metu.

Taip pat VSAT atstovai vežėjų prašo, esant galimybei, rinktis kitus pasienio su Baltarusija kontrolės punktus – Šalčininkų-Benjakonyj ir Lavoriškių-Katlovka, kuriuose, anot VSAT, šiuo metu irgi kur kas geresnis pralaidumas.

Asociacijos duomenimis, šįkart eilės formuojasi ne dėl sugedusių IT sistemų, bet dėl atsakingų žmonių trūkumo pasienio postuose, kurie turėtų tikrinti išvykstančias ir atvykstančias transporto priemones. Kai kurie vairuotojai pasienyje įstrigę jau savaitę, ypač sudėtinga situacija Medininkų ir Lavoriškių kontrolės punktuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)