Pranešime pažymima, jog į oro linijų tvarkaraštį grįš nemažai aviakompanijų, anksčiau iš Talino skraidinusių ištisus metus, tačiau dėl COVID-19 pandemijos šių maršrutų laikinai atsisakiusių.

„Šių metų vasaros sezono skrydžių tvarkaraštis mažiau tankus nei įprastai. Nepaisant to, kad epidemiologinė situacija tiek mūsų šalyje, tiek kitose Europos valstybėse kol kas nėra gera, o vakcinų yra mažiau nei tikėjomės, vasarą vis tiek prognozuojame laipsnišką skrydžių ir keleivių srautų atsigavimą“, – sakė oro uosto vienas vadovų Eero Pargmae (Ero Piargmajė).

Jis pabrėžė, jog aviakompanijos savo planus koreguoja kas savaitę ir yra pasirengusios reaguoti į bendros situacijos pagerėjimą bei paklausos atsigavimą.

E. Pargmae teigimu, šio mėnesio pabaigoje „Wizz Air“ pasiūlys skrydžiu į Kijevą, „Air Baltic“ – į Berlyną.

Balandį „Air Baltica“ pradės skraidinti į Stokholmą ir Malagą, „Wizz Air“ – į Lvivą, „Turkish Airlines“ – į Stambulą, „Aeroflot“ – į Maskvą, „Ryanair“ – į Milaną.

Gegužę „Air Baltic“ planuoja atnaujinti reisus į Briuselį ir Paryžių, „Easyjet“ – į Londoną, „Wizz Air“ ir „Ryanair“ – į Vieną, „Wizz Air“ ir „Norwegian“ į Oslą, „Wizz Air“ – į Charkovą ir Malpensą, „Aegean“ į Atenus, „Ryanair“ – į Berlyną ir Dubliną.

„Swiss International Air Lines“ planuoja nuo birželio 25-osios skraidinti iš Talino į Ciurichą.

„Ryanair“ taip pat pradės skrydžius į Londoną, „Air Baltic“ – į Vilnių, „Scandinavian Airlines“ – į Kopenhagą.

Be to, ištikrinti reguliarių oro susisiekimą tarp Talino ir Varšuvos, Frankfurto, Rygos, Minsko.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)