Bendrovės pasirašė tokios vertės dvejų metų sutartis su įmone „EWI Recruitment“ bei įmonių „Linum Consult Ltd.“ ir „Brunel Energy Ltd.“ konsorciumu.

„RB Rail“ programų direktorius Markas Loaderis teigia, kad laikinas specialistų poreikis yra įprastas dideliuose infrastruktūros projektuose.

„Be to, pasamdyti greitojo geležinkelio specialistą Europoje gali užtrukti daugiau nei pusę metų, todėl, siekiant užtikrinti nenutrūkstamą darbų eigą, pasitelkiami laikinieji darbuotojai“, – pranešime teigė M. Loaderis.

Projektui norima laikinai pasitelkti inžinerijos, projektų valdymo, sveikatos, saugumo ir aplinkosaugos profesionalų.

Su „RB Rail“ jau trejus metus bendradarbiaujanti „Linum Consult“ dirbo su 12 geležinkelio, metro ir greitojo geležinkelio projektų. Įmonė savo partnere pasirinko pasaulinę darbuotojų paieškos bendrovę „Brunel“.

„EWI Recruitment“ yra viena darbuotojų paieškos geležinkelių industrijai lyderių, dirbusi su panašiais infrastruktūriniais projektais visame pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)