6 valandos duomenimis, šiek tiek geresnės eismo sąlygos šį rytą yra Plungės, Kelmės, Biržų, Anykščių, Kėdainių ir Šakių rajonuose, čia pagrindinių kelių dangos daugiausia šlapios, vietomis drėgnos. Mažesnio eismo intensyvumo keliai visoje šalyje išlieka slidūs, provėžoti, su prispausto ar pažliugusio sniego sluoksniu.

Pirmadienio rytą taip pat eismo sąlygas sunkina susiformavęs rūkas didžiojoje šalies dalyje, išskyrus šiaurinę Lietuvos dalį, matomumas vietomis sumažėjęs iki 150 metrų.

Slidžius kelių ruožus valo ir barsto bendrovė „Kelių priežiūra“, tačiau vairuotojai raginami būti atidūs ir neskubėti bei pasirinkti esamai kelio dangos būklei tinkamą greitį ir jo neviršyti.

Šalyje be kritulių. Oro temperatūra nuo 3 laipsnio šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną debesuota su pragiedruliais, kritulių nenumatoma. Vietomis rūkas, plikledis. Aukščiausia oro temperatūra nuo 2 iki 7 laipsnių šilumos.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)