Sudėtingesnės eismo sąlygos yra Rokiškio, Zarasų, Ignalinos ir Švenčionių rajonuose. Čia dėl buvusio ar besitęsiančio lengvo snygio pagrindinių kelių dangos vietomis provėžotos, slidžios, pranešė Eismo informacijos centras.

Kitur šalyje magistralinių kelių dangos daugiausia drėgnos, vietomis sausos. Krašto ir didesnio eismo intensyvumo rajoniniuose keliuose kai kur yra išlikusių pažliugusio ar prispausto sniego provėžų. Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visoje šalyje yra provėžoti, vietomis padengti prispausto ar puraus sniego sluoksniu iki 10 cm, taip pat yra apledėjusių kelių ruožų.

Rokiškio, Zarasų, Ignalinos ir Švenčionių rajonuose – lengvas snygis. kitur šalyje be kritulių. Oro temperatūra nuo 5 iki 10 laipsnių šalčio, šiauriniuose rajonuose iki 15 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną kai kur silpnai pasnigs. Aukščiausia oro temperatūra nuo 4 iki 9 laipsnių šalčio.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)