Vasario mėnesį bendrovė taip pat organizuos keliones į Jungtinius Arabų Emyratus, o kovą planuojama atnaujinti skrydžius į Maldyvus, per „Nasdaq“ Vilniaus biržą pranešė „Novaturas“.

Įmonės vadovė Audronė Keinytė pabrėžė, kad Egiptas visada buvo populiariausia lietuvių turistų kryptis žiemos sezonu.

„Esame suplanavę dviejų skrydžių per savaitę programą į Hurgados ir Šarm aš Šeicho kurortus. Į Egipto kurortus jau kuris laikas leidžiasi lėktuvai iš kaimyninės Lenkijos ir kitų Europos šalių“, – pranešime sakė A. Keinytė.

Anot jos, Egipto vyriausybė įsipareigojo užtikrinti priežiūrą, jei atostogų metu keliautojai susirgtų COVID-19, o viešbučiai laikosi griežtų saugumo ir higienos protokolų.

„Novaturo“ vadovė pridūrė, kad bendrovė įpusėjus pavasariui ketina pasiūlyti keliones į Turkijos, Graikijos, Bulgarijos ir kitus kurortus, vasarą – į Balį bei Seišelius, o metų pabaigoje – į Kubą ir Mauricijų.

„Novaturas“ nuo vasario 5 dienos jau atnaujino keliones į Ispanijos Kanarų salų kurortą Tenerifę.

Dėl koronaviruso pandemijos pernai „Novaturo“ apyvarta krito 82 proc. iki 32,9 mln. eurų, įmonė aptarnavo 48,5 tūkst. klientų – 83 proc. mažiau nei užpernai.

„Novaturo“ akcijos kotiruojamos Vilniaus ir Varšuvos vertybinių popierių biržose.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)