6 val. duomenimis, dėl buvusio ar besitęsiančio snygio Alytaus, Marijampolės, Kauno ir Vilniaus apskrityse kelių dangos šlapios, vietomis ir pagrindiniuose keliuose su puraus ar pažliugusio sniego sluoksniu iki 10 cm.

Alytaus ir Lazdijų rajonuose susiformavęs plikledis.

Likusioje šalies dalyje pagrindinių kelių šlapios arba drėgnos, tačiau mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai išlieka slidūs, provėžoti, su prispausto ar pažliugusio sniego sluoksniu, yra ir apledėjusių kelių ruožų. Slidžius kelių ruožus valo ir barsto „Kelių priežiūra“.

Alytaus apskrityje vis dar yra sunkiai pravažiuojamų rajoninių kelių.

Kauno, Marijampolės, Alytaus ir Vilniaus apskrityse sninga, kitur be kritulių. Oro temperatūra siekia nuo 3 iki 7 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną vietomis negausiai pasnigs. Kai kur pustys, išliks plikledis. Vėjas šiaurinių krypčių, 6–11 m/s. Aukščiausia oro temperatūra bus nuo 2 iki 7 laipsnių šalčio.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)