„Tai, kad keliones į Egiptą bei Tenerifę atnaujiname planuodami ne pavienius skrydžius, o skrydžių programas iki balandžio mėnesio, yra dar vienas pozityvus ženklas, rodantis pirmuosius turizmo rinkos atsigavimo ženklus visose Baltijos šalyse“, – pranešime sakė grupės vadovė Audronė Keinytė.

Pasak jos, dėl koronaviruso atostogų sezonas šiemet pradedamas ne nuo sausio, kaip įprastai, o mėnesiu vėliau.

Pirmieji skrydžiai į Tenerifę iš Lietuvos suplanuoti nuo vasario 5 dienos, o po poros savaičių – ir iš Estijos. Iš Latvijos jie turėtų prasidėti nuo kovo vidurio.

„Jei epidemiologinė situacija bei sąlygos leis, įpusėjus pavasariui, keliautojams planuojame pasiūlyti atostogų Graikijos, Bulgarijos ir kitų populiarių atostogų krypčių kurortuose“, – sakė A. Keinytė.

Pasak jos, į Egiptą kelionės kol kas vyks tik iš Estijos, nes nuo šių metų pradžios šalies vyriausybė panaikino draudimą vykti į Egiptą ir Turkiją.

Dėl koronaviruso pandemijos pernai „Novaturo“ apyvarta krito 82 proc. iki 32,9 mln. eurų, įmonė aptarnavo 48,5 tūkst. klientų – 83 proc. mažiau nei užpernai.

„Novaturo“ akcijos kotiruojamos Vilniaus ir Varšuvos vertybinių popierių biržose.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)