Nuostolius bendrovė patyrė, nepaisant nepelningų sričių atsisakymo, įskaitant pasitraukimą iš sunkvežimių verslo, išlaidų mažinimo ir naujų produktų pristatymo, sakoma „Ford“ pranešime.

„Išliekanti nepalanki ekonominė aplinka ir papildoma pandemijos našta aiškiai parodė, kad būtina imtis daugiau veiksmų, norint sukurti tvarią ir pelningą ateitį“, – pridūrė „Ford“ Pietų Amerikos vadovas Lyle'as Wattersas.

Pasak bendrovės, COVID-19 pandemija „sustiprino pramonės neveiklumą ir lėtus pardavimus, kurie sukels ilgamečius nuostolius“.

„Ford“ gamyklose Kamakaryje ir Taubatėje gamyba buvo sustabdyta nedelsiant, o „Troller“ gamykla Belo Orizontėje veiks iki šių metų ketvirto ketvirčio.

„Ford“ taip pat paskelbė stabdysianti „EcoSport“, „Ka“ ir T4 modelių automobilių pardavimus, kai bus išparduoti dabar turimi automobiliai.

„Po daugiau nei šimtmečio Pietų Amerikoje ir Brazilijoje, mes žinome, kad tai yra labai sudėtingi, tačiau būtini veiksmai, kad sukurtume sveiką ir tvarų verslą“, – sakė „Ford“ prezidentas ir generalinis direktorius Jimas Farley'us.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)