Pasak Rustamo Liubajevo, eilės buvo tikėtinos artėjant šventiniam laikotarpiui. Jo teigimu, didžiausios eilės yra Medininkų-Kamenyj Log kontrolės punkte, juo per parą pravažiuoja apie tūkstantį krovininių automobilių.

„Šiuo metu išvažiavimo iš Lietuvos teritorijos laukia apie 350 automobilių, įvažiavimo laukia taip pat apie 350“, – spaudos konferencijoje pirmadienį teigė VSAT vadas.

Naujausiais VSAT duomenimis, šiame poste iš Lietuvos pusės laukia apie 280 vilkikų, laukti joje reikia apie 20 valandų. Iš Baltarusijos pusės laukia apie 320 vilkikų.

Lavoriškių-Kotlovkos punkte iš Lietuvos pusės stovi apie 200 vilkikų, čia laukti taip pat reikia apie 20 valandų. Į Lietuvą eilės įvažiuoti laukia 150 krovininių automobilių.

Eilių iš Lietuvos pusės beveik nėra Šalčininkų-Benekainių ir Raigardo-Privalkos kontrolės punktuose, kur tenka laukti kelias valandas, tačiau iš Baltarusijos pusės į Lietuvą eilės nusidriekė: Šalčininkų poste – apie 250 vilkikų, Raigardo poste – 40.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)