„Bolt“ skelbia, jog investuotojų grupės, kuriai vadovauja „D1 Capital Partners“ ir kurioje dalyvauja „Darsana Capital Partners“, lėšomis stiprins savo pagrindinių paslaugų saugumą bei plėtos jų prieinamumą Europos ir Afrikos rinkose.

Vienas „Bolt“ įkūrėjų ir vadovas Markusas Villigas pabrėžė, jog bendrovės klientų per pastaruosius metus beveik padvigubėjo, jog paslaugos tapo prieinamos dar pusšimtyje pasaulio miestų.

„Nepaisant koronaviruso pandemijos sukeltų pasekmių, šiemet „Bolt“ smarkiai plėtėsi. Klientų skaičius išaugo beveik dvigubai, o savo paslaugas pradėjome teikti dar 50 naujų miestų. Milijonai klientų pamėgo „Bolt“ paslaugas dėl prieinamų kainų ir greito, kokybiško aptarnavimo. 2021 metais planuojame pristatyti dar daugiau inovatyvių sprendimų, pavyzdžiui, vairuotojo veido patvirtinimo funkciją ir automatinį kelionės stebėjimą, kas leis užkirsti kelią galimiems incidentams kelyje bei užtikrinti aukštesnę paslaugų kokybę mūsų klientams“, – teigia M. Viligas.

Investicinio fondo „D1 Capital“ įkūrėjas Danas Sundheimas sako, kad sprendimą investuoti į pavėžėjimo paslaugų įmonę lėmė puikūs ligšioliniai įmonės rezultatai.

„Bolt“, anksčiau veikęs pavadinimu „Taxify“, dabar turi per 50 mln. klientų 200 miestų 40 valstybių. Kitąmet didžiausias Estijos startuolis planuoja išplėsti elektrinių paspirtukų nuomos paslaugas 100 Europos miestų, į gatves išvesti 130 tūkst. elektrinių paspirtukų ir dviračių.

Bolt Food“ maisto pristatymo į namus paslauga prieinama 16 šalių ir 33 miestuose. Lietuvoje „Bolt Food“ teikia paslaugas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje.

„D1 Capital Partners“ – tarptautinė investicijų bendrovė, veikianti privačiose ir viešose rinkose, investicijas nukreipianti į interneto prieigos, technologijų, telekomunikacijų, žiniasklaidos, vartotojų, sveikatos priežiūros, finansų, pramonės ir nekilnojamojo turto sektorius.

Tarptautinė investicijų bendrovė „Darsana Capital Partners“ orientuota į ilgalaikes investicijas privataus, taip pat biržose kotiruojamo verslo plėtojimą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)