Koronaviruso krizės įtaka oro pervežimams tokia didelė, kad šio maršruto neišgelbėjo ir tikslinė regiono savivaldybių parama.

Pasak asociacijos „Klaipėdos regionas” vadovės Klaudijos Kionies, dėl Covid-19 viruso teko situaciją pripažinti force majeure ir programą sustabdyti. Anot jos, šiems metams numatyti 200 tūkst. eurų, kuriuos buvo įsipareigojusios skirti septynių regiono savivaldybės, lieka pačioms savivaldybėms.

Lietuvos oro uostai” atstovas Tadas Vasiliauskas sakė, kad Vengrijos pigių skrydžių bendrovė „Wizzair” šių metų birželio mėnesį priėmė sprendimą stabdyti maršrutą kol kas neapibrėžtam laikotarpiui.

K. Kionies sako, kad darbas dėl naujų oro linijų pritraukimo į Palangą nesustos, tačiau viskas priklausys nuo pandemijos suvaldymo.

BNS rašė, kad „Wizzair“ skrydžius iš Palangos į Vokietijos šiaurės rytuose įsikūrusį Dortmundą pradėjo 2019 metų balandį.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)