„Linavos“ prezidentas Romas Austinskas BNS teigė, jog asociacija tikisi pokyčių ir nori stiprinti komandą.

„Aukščiausių vadovų keitimai būna tikintis permainų arba pokyčių, kurių reikia vežėjams ir „Linavai“. Prezidiumas priėmė tokį sprendimą, matydamas, kad pakeitus M. Atroškevičių paieškosime žmogaus ir žengsime į priekį su kitomis kompetencijomis ir panašiai. Šiai dienai mūsų versle labai daug iššūkių, klausimų, norime stiprinti komandą. M. Atroškevičiui jokių kaltinimų neturime“, – sakė R. Austinskas.

Šiuo metu nedarbingumą turintis M. Atroškevičius BNS teigė abejojantis, kad sprendimas jį atleisti nedarbingumo metu yra teisėtas, tačiau kol kas nežino, ar sprendimą skųs.

Anot jo, preziudimas jį atleisti norėjo jau kurį laiką dėl „vidinių nesutarimų“.

„Apie prezidento norą mane atleisti jau buvo prieš metus informacijos. Aš pavadinčiau tai vidiniais nesutarimais. Nesu labai patogus žmogus kaip vadovas, tiesiog esu nepriklausomas, savarankiškas, negaliu būti tampomas už virvučių, todėl ne visiems galbūt tinku kaip vadovas“, – BNS teigė M. Atroškevičius.

„Situacija yra dvejopa, yra mano kaip fizinio asmens interesai ir yra mūsų asociacijos interesai. Nesinori marškinių skalbti viešai, bet jeigu žmonės elgiasi neteisėtai ir viršija savo įgaliojimus, irgi palikti taip negalima“, – pridūrė jis.

Kol bus surengtas naujo generalinio sekretoriaus konkursas, laikinai M. Atroškevičių pakeis Zenonas Buivydas, pranešė asociacija.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)