Keleivius plukdys vienas prabangiausiu įmonės ir Baltijos jūroje plaukiojančių laivų „Silja Serenade“, kuris paprastai plaukia maršrutu Helsinkis-Stokholmas. Informuojama, kad aujasis maršrutas vasaros laikotarpiu kas antra dieną paims keleivius iš abiejų sostinių. Išvykimo ir atvykimo laikai suteiks galimybę keliautojams mėgautis naktine kelione laivu „Silja Serenade“, o dieną, arba ilgesnį laikotarpį, praleisti tyrinėjant vietos lankytinas vietas ir objektus.

Kelto išvykimo kasdieninis maršrutas nuo birželio 26 d.:

  • 16.00 Išvykimas iš Helsinkio „Olympia” terminalo
  • 10.30 Atvykimas į Rygą kitos dienos rytą
  • 16.30 Išvykimas iš Rygos
  • 11.00 Atvykimas į Helsinkio „Olympia” terminalą

„Tallink Grupp“ klientams siūlys ir kelionių paketus į Rygą, įskaitant apgyvendinimą grupei priklausančiame patogioje vietoje įsikūrusiame „Tallink Hotel Riga“ viešbutyje, bilietus į turistų lankomas vietas ir kitas paslaugas.

„Kadangi ši vasara ir turizmo sezonas labai skiriasi nuo bet kurių ankstesnių metų, mes turėjome operatyviai peržiūrėti savo paslaugas. Įsiklausėme į tai, ką klientai mums sake apie savo kelionių pasirinkimas šią vasarą, ir džiaugiuosi, kad galime pasiūlyti regiono gyventojams puikių naujų keliavimo galimybių netoli namų“, – sakė Paavo Nõgene, „Tallink Grupp“ generalinis direktorius.

Keliautojai iš Lietuvos įsėsti į keltą kviečiami iš Rygos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)