Ši funkcija ims automatiškai veikti įdiegus naujausią programėlės „Bolt“ versiją ir bus pasiekiama „iOS“ bei „Android“ programinių įrangų išmaniuosiuose telefonuose. Pavežėjimo pabaigoje programėlė pasiūlys įvertinti kelionę žvaigždutėmis ir atsiliepimu bei palikti arbatpinigių. Keleiviai galės pasirinkti jų dydį iš jau nurodytų arba įrašyti sumą savo nuožiūra tam skirtame laukelyje. Abiem atvejais pavežėjas visą ją ir gaus. Pervesti arbatpinigius bus galima per 15 minučių nuo kelionės pabaigos.

„Per karantiną ypač pagausėjo atsiliepimų, kuriuose pastebimas išskirtinai malonus pavežėjų bendravimas, rūpestis dėl su karantinu susijusio saugumo ar tiesiog puiki nuotaika kelionės metu. Panorėjus įvertinti „Bolt“ vairuotojus ir arbatpinigiais, dabar tai padaryti bus dar paprasčiau“, – teigia įmonės vadovas Lietuvoje Andrius Pacevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)