„Iki krizės pradžios buvome pagrindiniai vežėjai Baltijos šalyse, siekiantys užtikrinti geriausią susisiekimą su visomis trimis Baltijos šalių sostinėmis. Dabar grįžtame su aiškiu tikslu išlaikyti savo pozicijas Lietuvoje ir Baltijos šalyse. Sutelkdami dėmesį į „Airbus A220-300“ lėktuvų parką, esame gerai pasirengę iš naujo startuoti Vilniuje“, – sako Martinas Gaussas, „airBaltic“ generalinis direktorius.

Gavę visus reikalingus leidimus, gegužės 18 d. „airBaltic“ taip pat atnaujins ir kasdienius tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Rygą.

Kaip rašoma pranešime spaudai, „airBaltic“ nori kuo greičiau atnaujinti tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į įvairias kryptis. Papildomi tvarkaraščio atnaujinimai vis dar tvirtinami atsižvelgiant į įvairius apribojimus.

„Kai atnaujinsime skrydžius, visi keleiviai bus aprūpinti veido kaukėmis ir dezinfekuojančiomis servetėlėmis. Naujosios skrydžių operacijos bus vykdomos pagal valdžios institucijų pateiktas rekomendacijas. Vis dar tęsiame darbą, rengdami konkrečias gaires papildomoms mūsų veikloms“, – sako M. Gaussas.

Pilną skrydžių tvarkaraštį ir bilietus galima rasti „airBaltic“ interneto svetainėje. Be to, laikinai galima pasinaudoti papildomu pasiūlymų visoms naujoms skydžių rezervacijoms, atliktoms iki 2020 m. gegužės 31 dienos. Keleiviai, kurie bilietus užsisakys iki gegužės 31 d., gali nemokamai juos pakeisti į naują datą. Galimas tik vienas pakeitimas.

Gegužės 18 d. „airBaltic“ taip pat atnaujins tiesioginius skrydžius iš Talino į Amsterdamą, Kopenhagą, Oslą.

„airBaltic” – 1995-aisiais įkurta akcinė bendrovė. Pagrindinis bendrovės akcininkas yra Latvijos valstybė turinti 80,05 proc. akcijų, o Lars Thuesen per jam priklausančią įmonę Aircraft Leasing 1 SIA valdo apie 20 proc. akcijų.

„airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 38 orlaiviai: 22 Airbus 220-300 orlaivių, 4 – Boeing 737, 12 – Bombardier Q400Next Gen.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)