„Lufthansa“ kartu su savo valdomomis oro vežėjomis „Swiss“ ir „Eurowings“ į tvarkaraščius įtrauks daugybę tradicinių atostogų šalių, įskaitant Viduržemio jūros regiono kryptis Kretą ir Maljorką bei šiaurinėje Vokietijos pakrantėje esančią Ziulto salą ir Rostoko miestą.

Apie 600 grupei priklausančių lėktuvų liks stovėti ant žemės.

Ketvirtadienį antra pagal dydį Europoje po „Ryanair“ oro linijų bendrovė „Lufthansa“ patvirtino, kad su Vokietijos vyriausybe veda derybas dėl 9 mlrd. eurų vertės pagalbos paketo.

Mainais į vadinamąjį stabilizacijos paketą vyriausybė pasiūlė perimti iki 25 proc. apimties bendrovės akcijų paketą ir jos atstovui paskirti vieną vietą įmonės valdyboje, pranešė „Lufthansa“.

Serbijos oro linijos „Air Serbia“ nuo gegužės 18-osios atnaujins skrydžius

Serbijos nacionalinės oro linijos „Air Serbia“ nuo gegužės 18-osios pradės atnaujinti skrydžius, kuriuos teko atšaukti dėl COVID-19 pandemijos, paskelbė šalies naujienų portalas B92.

Iš pradžių bus vykdomas ribotas skaičius skrydžių į Londono Hitrou oro uostą, Šveicarijos Ciuricho ir Frankfurto miestus bei į Austrijos sostinę Vieną.

„Šiuo metu daugelyje valstybių galioja keliones apribojančios taisyklės, tačiau šiuos apribojimus ėmus švelninti, ketiname mūsų keleiviams suteikti galimybę skraidyti“, – teigė „Air Serbia“ generalinis direktorius Duncanas Naysmithas.

„Mūsų komanda atidžiai stebi visus sprendimus ir reguliariai informuos mūsų keleivius apie jų rezervacijų statusą“, – pridūrė jis.

Reguliarus vasaros tvarkaraštis bus pakoreguotas, atsižvelgus į dėl pandemijos įvestus apribojimus. Keletu paklausiausių maršrutų bus vykdomi reguliarūs skrydžiai, kai kurie maršrutai bus apriboti, o kai kuriais maršrutais skrydžiai laikinai nevyks, sakė D. Naysmithas.

„Air Serbia“ skraidys į Podgoricą, Ciurichą, Vieną, Paryžių, Tiraną, Zagrebą, Skopjė, Bukareštą, Londoną, Sarajevą, Sofiją, Frankfurtą, Briuselį, Kijevą, Krasnodarą, Zadarą ir Nicą.
Pagal apribotą tvarkaraštį bus vykdomi skrydžiai į Tivatą, Liublianą, Atėnus, Tesalonikus, Amsterdamą, Prahą, Maskvą, Berlyną, Romą, Stambulą, Milaną, Diuseldorfą, Dubrovniką, Splitą, Larnaką, Kopenhagą, Niujorką, Štutgartą, Banja Luką, Tel Avivą, Stokholmą, Veneciją, Pulą, Barseloną, Sankt Peterburgą ir Madridą.

Bendrovė laikinai nevykdys skrydžių į Helsinkį, Lvovą, Amaną, Florenciją, Kišiniovą, Rostovą prie Dono, Maltą, Ženevą, Kairą, Beirutą ir Rijeką, sakė D. Naysmithas.

„Air Serbia“ kontrolinį 51 proc. akcijų paketą valdo Serbijos vyriausybė, o likę 49 proc. priklauso Jungtinių Arabų Emyratų (JAE) oro linijoms „Etihad Airways“.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)