Kaip rašoma pranešime spaudai, skrydžiai vyks antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Skelbiama, kad bilietų kaina prasideda nuo 24,99 Eur.

„Nors kelionės šiuo metu ribojamos, ruošiamės situacijos pagerėjimui, kai klientai vėl galės keliauti. „Wizz Air“ komanda siekia plėsti tinklą Estijoje ir siūlo vis labiau prieinamas keliavimo galimybes iš Talino.

Esame tikri, kad ypač žemos „Wizz Air“ kainos ir puikus skrydžių tinklas prisidės prie Estijos turizmo sektoriaus augimo“, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Andras Rado.

Oro linijų bendrovė neseniai paskelbė apie sustiprintas higienos priemones klientų ir įgulos sveikatai bei saugumui užtikrinti. Viso skrydžio metu įgulos nariai ir keleiviai privalo dėvėti veido kaukes. Papildomas reikalavimas mūvėti pirštinės taikomas įguloms nariams.

„Wizz Air“ vykdo griežtą viso valdomo orlaivių parko valymą – visi lėktuvai per naktį dezinfekuojami specialiu antivirusiniu tirpalu, laikantis oficialiai nustatytų taisyklių. Kiekvienam keleiviui įteikiamos sanitarinės servetėlės, o norint sumažinti fizinį kontaktą, iš lėktuvo pašalinti žurnalai, lėktuvo viduje skatinami bekontakčiai mokėjimai.

Keleivių prašoma laikytis nacionalinių sveikatos priežiūros institucijų nustatytų saugaus atstumo taisyklių. Siekiant sumažinti fizinio kontakto tikimybę, keleiviai taip pat raginami prieš skrydį paslaugas įsigyti ar kitus reikalingus veiksmus atlikti internetu (registracija į skrydį, „WIZZ Priority“ paslauga, greitoji keleivių saugumo patikra).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)