Nuo balandžio 30 dienos keleiviai vėl bus vežiami maršrutais iš Vilniaus į Naująją Akmenę, Rokiškį, Šilalę bei Palangą. Autobusai kasdien vyks po kartą kiekvieną kryptimi pirmyn ir atgal.

Bendrovės generalinio direktoriaus Arūno Indrašiaus teigimu, visos kelionės bus vykdomos užtikrinant aukščiausias saugumo taisykles ir karantino metu galiojančius reikalavimus.

„Visi keleiviai bus įleidžiami tik per vidurines autobusų duris ir salone sodinami ne mažesniu nei 1 metro atstumu. Autobusai yra nuolat dezinfekuojami, o jų vairuotojams sumontuoti specialūs atitvarai, taip pat parūpintos kaukės, pirštinės bei dezinfekcinis skystis“, – sako A. Indrašius.

„TOKS“ vadovas pažymi, kad atnaujintiems maršrutams galioja keleivių anksčiau įsigyti ir nepanaudoti bilietai – tam tereikės susisiekti su įmonės darbuotojais elektroniniu paštu budintis@toks.lt ir patvirtinti vykimo datą.

Visi bendrovės tarpmiestiniai maršrutai buvo laikinai sustabdyti kovo 25 dieną.

„Šiuo metu įmonė svarsto ir kitų maršrutų atidarymą, tačiau sprendimai priklausys nuo keleivių srautų ir tolimesnių karantino sąlygų“, – teigia A. Indrašius.

Atnaujinamų maršutų grafikas:

Vilnius–Naujoji Akmenė (iš Vilniaus 07.50 val., iš N. Akmenės 14.55 val.);
Vilnius–Rokiškis (iš Vilniaus 06.50 val., iš Rokiškio 12.10 val.);
Vilniaus–Šilalė (iš Vilniaus 07.45 val., iš Šilalės 15.05 val.);
Vilnius–Palanga (iš Vilniaus 08.50 val., iš Palangos 17.05 val.).

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)