Pasak ministerijos, norintys grįžti į Lietuvą gali pasinaudoti „LOT“ paslaugomis įsigydami šių Lenkijos avialinijų bilietus skrydžiams į Varšuvą, skrydis iš Varšuvos oro uosto į Vilnių organizuojamas penktadienį 22 valandą.

Norintys pasinaudoti pasiūlymu, į Varšuvą turi atvykti iki penktadienio 20 valandos, taip pat jie privalo iš anksto informuoti Lietuvos ambasadą Varšuvoje el. paštu: consul.pl@urm.lt.

Skrydžiu iš Varšuvos rūpinasi kelionių operatorius „Kidy Tour“, bilieto kaina – 350 eurų asmeniui.

Dėl papildomos informacijos siūloma kreiptis į bendrovės „Kidy Tour“ atstovus: Jolitą (+370 5 207 8070, atostogos@kidytour.lt) bei Kristiną (+370 639 44095, atostogos@kidytour.lt).

Skrydžius ir kitas priemones grįžti užsienyje dėl koronaviruso pandemijos įstrigusiems lietuviams padeda organizuoti Užsienio reikalų, Susisiekimo ministerijos.

Pirmadienį – dar vienas skrydis lietuviams iš Amsterdamo

Pirmadienį organizuojamas dar vienas skrydis iš Amsterdamo lietuviams, patiriantiems sunkumų grįžti namo dėl koronaviruso pandemijos, pranešė kelionių organizatorius „Tez Tour“.

Skrydis numatytas kovo 23 dieną, 16.25 val. vietos laiku iš Amsterdamo oro uosto.

Norintieji skristi, prašomi užpildyti anketą adresu shorturl.at/EI348. Bilietus galima įsigyti adresu shorturl.at/iIO89.

Anketą būtina užpildyti iki kovo 22 dienos pabaigos.

Bendrovė, bendradarbiaudama su Lietuvos Užsienio reikalų ministerija, ketvirtadienį suorganizavo pirmąjį skrydį lietuviams iš Amsterdamo, Lėktuvas su maždaug 180 keleivių Vilniuje turėtų nusileisti 19 val. 40 minučių.

Trečiadienį „Tez tour“ pasirūpino dviem skrydžiais lietuviams iš Tenerifės, jais grįžo apie 300 piliečių.

Penktadieino rytą, apie 5.10 val. Vilniuje taip pat turėtų leistis lėktuvas iš Valensijos.

Be šių, artimiausiu metu suplanuoti skrydžiai lietuviams iš Londono, Varšuvos

Keli šimtai lietuvių jau grįžo specialiais konvojais per Lenkiją bei skrydžiais iš Tenerifės, taip pat artimiausiu metu suplanuoti skrydžiai iš Valensijos, Amsterdamo, Londono bei Varšuvos.

Iš užsienio grįžusiems žmonėms privalomas 14 dienos karantinas, už jo pažeidimą gresia teisinė atsakomybė.

Skrydis iš Esbjergo

DAT organizuoja vienos krypties skrydį iš Esbjergo į Kauną, Lietuvą per Kopenhagą Lietuvos piliečiams.

Šį penktadienį, kovo 20d., 18:00 val. Danijos laiku, DAT skraidina ATR lėktuvą iš Esbjergo į Kauno Karmėlavos oro uostą. Kadangi daugelis Kopenhagos lietuvių taip pat laukia skrydžio į Kauną, DAT taip pat nusileis Kopenhagos oro uoste.

Išvykimo iš Kopenhagos laikas – 19:15 val. Danijos laiku. Atvykimas į Kauną – 22:10 val., Lietuvos laiku.

Bilieto kaina 299 EUR. Bilietus galima įsigyti svetainėje www.dat.dk

Norėdami gauti daugiau informacijos, skambinkite į klientų aptarnavimo centrą telefonu: +45 76 92 30 40 arba rašykite el. paštu: kundeservice@dat.dk.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)