Vilniaus ir Palangos oro uostų interneto svetainėje nurodoma, kad ketvirtadienį atšaukti bendrovės „Scandinavian Airlines“ (SAS) skrydžiai iš Vilniaus ir Palangos į Kopenhagą.

SAS Antžeminio aptarnavimo vadovas Baltijos šalyse Tadas Maliukas BNS patikslino, kad atšaukta po vieną skrydį ketvirtadienio rytą, tačiau po pietų skrydžiai vyks.

„Yra atšauktas vienas skrydis iš Vilniaus į Kopenhagą ir vienas į Palangos į Kopenhagą, bet kitas skrydis šiandien iš Palangos ir kitas skrydis iš Vilniaus į Kopenhagą bus“, – BNS sakė jis.
Kodėl buvo atšaukti du skrydžiai, jis negalėjo patikslinti.

Ketvirtadienį neįvyks ir „Austrian Airlines“ skrydis į Vieną, „Turkish Airlines“ – į Stambulą, „Wizz Air“ – į Sautendą. Tačiau „Ryanair“ skrydis į Sautendą ketvirtadienį įvyks.

BNS žiniomis, „Turkish Airlines“ taip pat numatė atšaukti skrydžius iš Vilniaus į Stambulą kovo 25 dieną ir 31 dienomis, tačiau visi kiti numatyti jos skrydžiai turėtų vykti.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)