Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, šis sprendimas bus įgyvendintas 2 etapais.

Nuo kovo 11 d. iki balandžio 8 d. „Ryanair“ sustabdys visus Italijos vidaus skrydžius, o nuo kovo 13 d. iki balandžio 8 d. „Ryanair“ sustabdys visus tarptautinius skrydžius į ir iš Italijos.

„Visi nukentėję keleiviai šiandien gavo pranešimus el. paštu. Informavome juos apie šių skrydžių atšaukimus. Norintys į savo šalį grįžti keleiviai gali nemokamai persikelti į ankstesnį „Ryanair“ skrydį, vykdomą iki penktadienio, kovo 13 d. vidurnakčio. Paveikti keleiviai taip pat galės pasirinkti, ar nori atgauti visą sumokėtą sumą ar gauti kelionės kreditą, kurį per ateinančius 12 mėnesių galės panaudoti „Ryanair“ skrydžiams.

„Ryanair“ nuoširdžiai atsiprašo visų klientų už šiuos tvarkaraščio sutrikimus, kuriuos sukelia nacionalinės vyriausybės apribojimai ir paskutinis Italijos vyriausybės sprendimas uždaryti visą šalį kovai su „Covid-19“ virusu“, – rašoma pranešime.

Anksčiau „Ryanair“ buvo pranešę, kad stabdys skrydžius į šiaurinę Italijos dalį.

„Wizz Air“ taip pat laikinai nutraukia skrydžius į Italiją

Vengrijos bendrovė „Wizz Air“ suspendavo skrydžius į ir iš Italijos oro uostų nuo šio antradienio iki balandžio 3 dienos, praneša naujienų agentūra „Reuters“.

Kaip rašo BNS, visoje Italijoje nuo antradienio ribojamos visos kelionės ir draudžiami visi vieši susibūrimai, šalies vyriausybei pritarus griežtoms karantino priemonėms, kurios galios iki balandžio 3-iosios.

Lietuvos Užsienio reikalų ministerija (URM) sekmadienį paskelbė rekomendaciją nevykti į Italiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)