Miesto savivaldybė penktadienį pranešė paskelbusi Baltijos prospekto, Šilutės plento įskaitant ruožą į Dubysos gatvės įvažiavimą, ir Vilniaus plento žiedinės sankryžos projektavimo ir rekonstrukcijos rangovo konkursą.

Pasak savivaldybės administracijos direktoriaus Gintaro Neniškio, tikimasi, kad rekonstrukcijos darbai prasidės jau rudenį, o projektas bus baigtas per mažiau nei trejus metus.

Per šį laiką numatoma atnaujinti Šilutės plento ruožą nuo Dubysos gatvės iki pietinio įvažiavimo į prekybos centrą „Banginis“, Baltijos prospekto ruožą nuo bendrovės „Sostena“ iki žiedinės sankryžos, vėliau Jakų estakada iki magistralės Klaipėda-Vilnius.

Rekonstrukcijos projektą parengė bendrovė „Kelprojektas“.

Baltijos prospekto mazgo rekonstrukcija įtraukta į sausį Vyriausybės patvirtintos Kelių priežiūros ir plėtros programos (KPPP) prioritetinių darbų sąrašą, kartu su ruožo prie Kauno „Megos“ ir Vilniaus Liepkalnio sankryžos rekonstrukcija.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)