DELFI duomenimis, kol kas didžiausi kamščiai formuojasi Ozo g. netoli prekybos centro „Akropolis“, taip pat T. Narbuto g., netoli prekybos centro „Panorama“, prie prekybos centro „NORDIKA“.

Taip pat kantrybės prireiks vykstantiems Ukmergės g. ir Konstitucijos prospekte, Kalvarijų g. bei Žvėryno mikrorajone.

Skaitytojai socialiniame tinkle „Facebook“ dalijasi patarimais, pasakoja, kokia šiuo metu yra situacija. Kaip teigė, šiuo metu norint išvažiuoti iš prekybos centro „Akropolis“ gali tekti laukti apie 30 minučių. Vilniečiai komentuoja, kad jau vakar buvo prasta situacija prie didžiųjų prekybos centrų, tačiau šiandien ji dar blogesnė.

„Visi pagalvojo važiuosiu dovanų paskutinę dieną, gal jau bus visi apsipirkę“, – ironizavo jie.

„Nuo „Big“ nežmoniški kamščiai, viskas stovi, geriau nė nevažiuokit“, – patarė skaitytojai.

Sekant duomenis sviesoforai.lt portale matyti, kad fiksuojamų grūsčių skaičius tik auga. Šiuo metu jau užfiksuotos 9 grūstys.

Grūstys Vilniuje

Spūstys susidaro ne tik dėl didelio eismo šalia prekybos centrų, bet ir eismo įvykių. DELFI AUTO skyrius praneša, kad iš viso Vilniaus Eismo valdymo centras praneša, jog sostinėje 15 valandą buvo užfiksuoti 8 eismo įvykiai. Apie eismo įvykį pranešama ir prie Petro ir Povilo bažnyčios, taip pat, kad kad avarija sutrikdė eismą už prekybos centro „Ikea“.

Eismą prie Katedros aikštės tiesiogiai galite stebėti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (364)