Oro linijos pranešė sumažinsiančios skrydžių skaičių nuo penkių savaitinių reisų iki keturių dėl „lapkritį nukritusios paklausos“, naujienų agentūrai AFP sakė oro linijų atstovė spaudai.

„Toliau stebime situaciją“, – sakė atstovė Freja Annamatz, pridurdama, kad SAS ketina atnaujinti įprastą skrydžių skaičių per Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų šventinį laikotarpį.

Tačiau SAS konkurentės oro linijos „Finnair“ teigė nekeisiančios savo skrydžių į Honkongą tvarkaraščio. „Tarp Helsinkio ir Honkongo kasdien, kaip įprasta, bus du skrydžiai, neturime ketinimų skrydžių kiekį sumažinti“, – naujienų agentūrai AFP sakė „Finnair“ atstovė spaudai.

Šiuo metu Honkongas kenčia nuo blogiausios politinės krizės nuo 1997-ųjų, kai miesto valdymą iš Didžiosios Britanijos perėmė Kinija.

Milijonai žmonių Honkonge išėjo į gatves dėl visuomenę papiktinusio ekstradicijos į žemyninę Kiniją įstatymo projekto, kurio vėliau buvo atsisakyta. Tačiau demonstracijos peraugo į judėjimą, kuriame norima demokratijos ir didesnės policijos atsakomybės.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją