Kelininkai įspėja, kad artimiausiu metu eismo sąlygos gali komplikuotis, todėl ragina rinktis saugų greitį ir būti ypač atidiems.

Anot Grinda feisbuko paskyroje pasirodžiusio įrašo, budintys ekipažai informuoja, kad centrinėje, pietinėje, šiaurinėje sostinės dalyse (Naujamiestyje, Senamiestyje, Užupyje, Rasose, N. Vilnioje, Antakalnyje, Žirmūnuose, Šiaurės miestelyje, Jeruzalėje) asfalto danga drėgna, o dėl to, temperatūrai staigiai krintant, gali susiformuoti plikledis. Į šiuos rajonus barstytuvus siunčiame jau dabar.

Šiąnakt kelininkai taip pat budės prie T. Narbuto, Olandų, V. Kudirkos, S. Batoro, Ukmergės, Gariūnų, Pergalės, Ozo, Žaliųjų ežerų ir Popieriaus gatvių bei Savanorių pr. įkalnių.

Ketvirtadienio naktį vyraujant nepastoviam debesuotumui daugelyje rajonų temperatūra pasieks 0-5 laipsnių šaltį, tik prie jūros išsilaikys 1-3 laipsnių šiluma. Nakčiai įpusėjus debesuotumas didės, į Lietuvą atkeliaus nauja intensyvesnių kritulių juosta. Vairuotojams rekomenduojama atkreipti dėmesį į kelio būklę, nes bus palankios sąlygos formuotis plikledžiui.

Ketvirtadienio dieną lietaus debesys apims beveik visą šalį, kai kur su lietumi kris šlapdriba. Stiprėjantis vėjas pūs iš pietų, pietvakarių, orai vėl taps žvarbesni. Temperatūra popiečio valandomis pasiskirstys tarp 4-8 laipsnių šilumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)