720 metrų ilgio Geležinio Vilko gatvės atkarpa nuo Vilniaus Gedimino technikos universiteto Linkmenų fabriko iki sankryžos su Ukmergės gatve išplatinta dvejomis papildomomis eismo juostomis. Taip pat perkelta ir naujai įrengta apsisukimo į Žalgirio gatvę šviesoforinė sankryža, rekonstruoti Ukmergės–Geležinio Vilko gatvių sankryžos šviesoforai, pakloti nauji šaligatviai, įrengtos naujos pėsčiųjų perėjos, LED apšvietimas, nutiesta apie 400 metrų naujų dviračių ir pėsčiųjų takų.

„Tai sudėtinga viešosios infrastruktūros rekonstrukcija, kurią įgyvendinome pagal Vilniaus miesto savivaldybės suformuluotą poreikį. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie miesto eismo infrastruktūros gerinimo. Tai palengvins daugelio vilniečių kasdienes keliones ir mažins aplinkos taršą, susidarančią dėl automobilių, stovinčių spūstyse su įjungtais varikliais“, – sako Aisvidas Sriebalius, bendrovės „M.M.M. projektai“ generalinis direktorius.

Keturių biurų pastatų kompleksą „S7“ Vilniaus Saltoniškių gatvėje, buvusioje duonos kepyklos teritorijoje, „M.M.M. projektai“ pradėjo plėtoti 2016 m. Du verslo centrai jau pastatyti, juose įsikūrę telekomunikacijų bendrovės „Telia“ bei „Danske Bank“ darbuotojai.

Trečiojo verslo centro statybos artėja prie finišo ir bus baigtos dar šiemet, o ketvirtojo verslo centro ir drauge viso biurų komplekso statybas numatoma užbaigti 2021 m. viduryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)