Kaip pranešė tinklas, keleiviai jas galės nusipirkti ir pasipildyti visose sostinėje esančiose „Rimi“ parduotuvėse – informacijos skyrių kasose arba specialiai pažymėtose prekybos kasose. Taip Vilniečio kortelių platintojų tinklas, anot pranešimo, išplečiamas dar 21 nauja prekybos vieta.

„Skaičiuojame, jog šių metų sausio-birželio mėn. 59 proc. visų viešojo transporto bilietų buvo įsigyta pildant Vilniečio kortelę būtent bilietų platinimo vietose. Parduotuvė yra ta vieta, kur žmonės užsuka bene kasdien – jei Vilniečio kortelę keleiviai pasirenka pildyti fizinėse vietose, o ne savitarnoje ar naudojantis programėlėmis, suteikiame jiems daugiau lankstumo“, – sako Vilniaus miesto savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos“ direktorė Modesta Gusarovienė.

Keleiviai Vilniečio korteles gali pildyti įmonės „Susisiekimo paslaugos“ Klientų aptarnavimo centruose Gedimino pr. 9A ir Geležinkelio g. 16, spaudos kioskuose, pašto skyriuose ir „PayPost“ padaliniuose, prekybos centruose „Rimi“, MAXIMA ar pirkti vienkartinius bilietus iš viešojo transporto vairuotojų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)