„Airbus A319 – iki šiol naujausias „Airbus“ tipo lėktuvas, registruotas Lietuvoje. Šiemet pirmą kartą registravome ir tolimųjų skrydžių „wide body“ tipo lėktuvą, kuris taip pat priklauso „GetJet Airlines“. Džiugu, kad Lietuvoje po truputį daugėja naujo tipo ir naujesnių orlaivių“, – teigia civilinės aviacijos administracijos skrydžių priežiūros skyriaus vadovas Vidas Kaupelis.

„Airbus“ A-319 yra šiek tiek mažesnis, tačiau artimas populiariausiam „Airbus“ A320 lėktuvo tipui. Visi 3 „GetJet Airlines“ orlaiviai turi po 150 keleivių vietų. Šiemet oro linijų bendrovė iš viso įsigijo 7 orlaivius: 3 „Airbus“ A320, tolimųjų skrydžių orlaivį „Airbus“ A330 ir 3 „Airbus“ A319. Šiuo metu „GetJet Airlines“ orlaivių parke – 17 lėktuvų.

„Šiais metais ne tik ženkliai augome, bet ir daug dėmesio skiriame orlaivių parko formavimui ir atnaujinimui. Dabartinė sudėtis leidžia mums stiprinti savo pozicijas tarptautinėje aviacijos rinkoje ir dar geriau patenkinti skirtingus klientų poreikius“, – teigia „GetJet Airlines“ direktorius Darius Viltrakis.

„GetJet Airlines“ – orlaivių nuomos bei užsakomųjų skrydžių bendrovė. Šiuo metu aviakompanijos orlaiviai skraido už tokias tarptautines avialinijas kaip LOT, TUI, „Air Malta“, „Tunisair“ ir kitos. Bendrovė taip pat vykdo užsakomuosius skrydžius iš Lietuvos, kuriuos organizuoja didieji turo operatoriai „Tez Tour“ bei „Novaturas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)