„Yra projektuojamas ir atnaujinamas salonas prie seno pastato ir projektuojamas naujas pastatas šalia, kuriame išplėstume paslaugas. Šis pastatas bus labiau orientuotas į kėbulų remontą“, – BNS sakė „Silberauto“ valdybos narys Linas Trakšelis.

Apie investicijas L. Trakšelis kalbėti atsisakė, tačiau patvirtino, kad pastačius naująjį kompleksą, bus sukurta naujų darbo vietų.

„Vienareikšmiškai bus naujų darbo vietų, nes į naują pastatą ateis nauji žmonės, tik kiek, kol kas negaliu pasakyti“, – teigė L. Trakšelis.

„Mūsų tikslas – šiemet susitvarkyti su projektu. Šiemet tikrai (statybų – BNS) neplanuojam (...). Statybos truktų ne ilgiau kaip metus“, – sakė jis.

Anot L. Trakšelio, plėtros kituose Lietuvos miestuose, Latvijoje ir Estijoje „Silberauto“ šiemet neplanuoja – pasak jo, įmonės tikslas yra suderinti projektą Vilniuje.

Naujojo komplekso pastatai užims daugiau nei 3,1 tūkst. kv. metrų plotą.

„Silberauto“ per devynis praėjusių metų mėnesius gavo 202,335 mln. eurų pajamų – 18,7 proc. daugiau nei per tą patį laikotarpį 2017-aisiais (170,392 mln. eurų), įmonės grynasis pelnas sumažėjo 26,7 proc. iki 1,332 mln. eurų.

„Silberauto“ prekiauja „Mercedes-Benz“, „Unimog“ ir „Mitsubishi Center Fuso“ automobiliais. Vienintelė įmonės akcininkė yra Estijos bendrovė „Silberauto“.