„Bolt“ platformoje Švedijos sostinėje šiuo metu prisiregistravę keli šimtai vairuotojų, kelionėms ketvirtadienį taikoma speciali nuolaida.

„Aptarnaujame daugiau nei 25 mln. klientų daugiau kaip 30-yje pasaulio šalių suvokdami vietinio konteksto svarbą. Kaip europietiška kompanija, turime suprasti vietos transporto rinką ir rasti sprendimus, padedančius patogiau judėti būtent Stokholmo gyventojams. Manome, kad konkurencinga transporto rinka miestui yra naudinga, tad tikimės suteikti miesto gyventojams ne tik daugiau pasirinkimo laisvės, bet ir sukurti tiek keleiviams, tiek vairuotojams patogią platformą“, – teigė „Bolt“ vadovas Švedijoje Nilsas Wijkmarkas.

Tuo metu „Bolt“ vadovas Lietuvoje Andrius Pacevičius sakė, kad Švedijos bendrovės yra vienos didžiausių investuotojų Lietuvoje, todėl svarbu, jog Lietuvos vartotojai galės naudotis „Bolt“ paslaugomis ir kitoje Baltijos jūros pusėje savo verslo ir poilsio kelionių metu.

Šiuo metu Lietuvoje „Bolt“ veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje. Neseniai pirmąsias keliones pasiūliusi Alytuje, „Bolt“ planuoja plėtrą ir į kitus šalies miestus.

ELTA primena, kad anksčiau pranešta, jog „Bolt“ šiemet rengiasi pristatinėti maistą į namus.

„Sukūrėme našią kompaniją, kuri siūlo geriausias kainas keleiviams ir geriausias sąlygas vairuotojams. Dabar norime šį modelį perkelti į maisto pristatymo paslaugas. Mūsų technologijos, operatyvus tinklas ir vairuotojai leis sukurti „Bolt“ vartotojams Europoje bei Afrikoje patogiausią maisto pristatymo sistemą“, – pranešime spaudai cituotas „Bolt“ generalinis direktorius Markusas Villigas.

Data, kada įmonė pradės pristatinėti maistą Lietuvoje, kol kas neskelbiama. Pirmiausia dar šią vasarą maisto pristatymo paslauga pradės veikti Estijoje, Suomijoje ir Pietų Afrikos Respublikoje.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)