Kaip rašoma pranešime, čia taip pat atsiras papildoma eismo juosta kairiesiems posūkiams, bus atnaujinti dviračių ir pėsčiųjų takai. Gatvės remontui savivaldybė skyrė 550 tūkst. eurų.

„Sutvarkysime gatvę, kuria kasdien keliauja daugiau kaip 23 tūkst. vilniečių, gyvenančių Naujųjų Verkių, Verkių Riešės, Balsių, Kryžiokų, Ožkinių ir kituose rajonuose ir kuri tampa viena populiariausių krypčių vasaros sezono metu“, - sakė Vilniaus mero pavaduotojas Linas Kvedaravičius.

Šiuo metu taip pat projektuojamas naujas daugiau nei 3 km ilgio dviračių ir pėsčiųjų takas, palei Žaliųjų ežerų gatvę, nuo Visalaukio iki Europos parko gatvės. Projektavimo darbus ketinama baigti šiemet, o naują taką tiesti kitąmet. Naujuoju dviračių taku bus galima pasiekti pernai atnaujintą Žaliųjų ežerų poilsiavietę ir po atviru dangumi įsikūrusį muziejų - Europos parką.

Pagal pranešimą, šiemet nuo Santariškių žiedo iki Baublio gatvės taip pat bus pastatyta 20 LED šviestuvų, kurie apšvies gatvės atkarpą ir bus įrengtas pėsčiųjų perėjų kryptinis apšvietimas. Pernai naujas LED apšvietimas buvo įrengtas Balsių dviračių take.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)