Penktadienio rytą dėl buvusio ar besitęsiančio snygio šiaurės ir rytų Lietuvoje valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia drėgnos, vietomis padengtos plonu sniego sluoksniu.

Kaip pranešė Eismo informacijos centras, keliuose dirba kelių priežiūros mechanizmai.

Likusioje šalies dalyje keliai sausi, vietomis yra drėgnų kelių ruožų.

Oro temperatūra nuo 0 iki 3 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną numatomas snygis, vietomis silpna lijundra. Aukščiausia oro temperatūra nuo 2 laipsnio šalčio iki 3 laipsnių šilumos.

Kelius prižiūrinti įmonė „Grinda“ naktį pasirūpino miesto gatvių saugumu.

„Apie 3:30 į Vilniaus miesto gatves išvažiavo druskos ir smėlio barstymo technika. Iki 5:30, prieš prasidedant rytiniam eismo srautui, visos gatvės buvo pabarstytos, gatvių danga šlapia, eismo sąlygos pagrindinėse gatvėse patenkinamos.

Vis dėlto kai kuriose miškingose vietovėse gatvės gali būti padengtos šlapiu sniegu, prašome vairuoti atidžiai, o apie sudėtingesnes situacijas informuoti tel. 1355“, - skelbė „Grinda“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)