Apvažiuoti bus galima Konstitucijos prospektu ir Geležinio Vilko gatve.

Lapkričio 14 – gruodžio 9 dienomis dėl vandentiekio ir nuotekų tinklų rekonstrukcijos darbų bus ribojamas transporto eismas Rinktinės gatvės dalyje nuo Rinktinės ir Kazliškių gatvių sankryžos iki Rinktinės g. 38.

Važiuojant nuo Šeimyniškių gatvės link Kalvarijų turgaus Rinktinės gatvės dalyje tarp Rinktinės g. 38 ir Kazliškių gatvės eismas vyks viena kryptimi.

Važiuojant nuo Tuskulėnų gatvės link Šeimyniškių gatvės eismas vyks tik iki Rinktinės ir Kazliškių gatvių sankryžos. Vairuotojai minėtoje sankryžoje galės pasukti į Kazliškių gatvę.

33 maršruto „Pašilaičiai–Baltupiai–Rinktinės g.–Markučiai“ autobusai, važiuojantys iš Baltupių, nuo Rinktinės ir Žalgirio gatvių sankryžos bus nukreipiami Žalgirio, Kalvarijų, Šeimyniškių gatvėmis, toliau senąja trasa.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją