„Siekiame paskatinti žmones vieną gražiausių Lietuvos kampelių – pajūrį ir pamario kraštą – pasiekti keliaujant draugišku aplinkai viešuoju transportu. Praėjusią žiemą vežėme keleivius į mažosios Lietuvos sostinę – Tilžę. Šis bandomasis važiavimas parodė, kad nemažai šilutiškių mielai į uostamiestį keliautų traukiniu“, – pranešime spaudai sako „Lietuvos geležinkelių“ generalinio direktoriaus pavaduotojas, Keleivių vežimo direkcijos direktorius Linas Baužys.

Regione veikiančioms įmonėms ketinama siūlyti pasirašyti bendradarbiavimo sutartis ir įsigyti verslo korteles, su kuriomis įmonių darbuotojai galės kasdien važinėti minėtu maršrutu.

Anksčiausias traukinys iš Šilutės išvyks 7.34 val., o vėliausias iš Klaipėdos – 17.45 val. Iš viso per dieną šiuo maršrutu pirmyn ir atgal kursuos 5-6 traukiniai. Kelionė truks mažiau nei valandą.

Klaipėda–Šilutė – jau trečiasis naujas traukinių maršrutas šiemet. Nuo šių metų sausio „Lietuvos geležinkeliai“ keleivius iš Vilniaus veža į antrą didžiausią Latvijos miestą – Daugpilį, o nuo rugsėjo pabaigos pradės kursuoti keturias sostines sujungsiantis traukinys Kije

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)