Kaip rašoma DELFI atsiųstame komentare, avialinijų bendrovė „Wizz Air“, siekdama, kad patys populiariausi maršrutai būtų prieinami keleiviams žemiausiomis galimomis kainomis, visuomet stebi ir analizuoja savo siūlomų maršrutų rezultatus.

„Kaip įprasta aviacijos industrijos praktikoje, skrydžių dažniai keičiasi atsižvelgiant į keliavimo sezonus ir maršrutų patrauklumą. Optimizuodama rinkos poreikius, „Wizz Air“ vykdys kelionių kryptis Vilnius-Roma, Vilnius-Reikjavikas, Vilnius-Atėnai, Vilnius-Baris, Vilnius-Nica, Vilnius-Grenoblis tik vasaros sezono metu“, – teigiama jame.

Įmonės atstovai taip pat nurodė, kad visi keleiviai, kuriuos palies vykdomi pokyčiai, yra informuojami ir jiems automatiškai siūloma skrydžio alternatyva, visiškas pinigų grąžinimas arba 120 proc. sumokėtos sumos grąžinimas į jų „Wizz Air“ sąskaitas.

„Bendrovės pajėgumai bus perskirstyti didesnę paklausą „Wizz Air“ skrydžių tinkle turintiems maršrutams. Nuo spalio 29 dienos oro linijų bendrovė pradės dviejų kartų per savaitę skrydžius iš Vilniaus į Maroko miestą Marakešą.

Taip pat, atsižvelgdama į sezoniškumą, bendrovė Vilniaus bazėje, žiemos sezono metu, vietoj 4 orlaivių naudos 3. Tačiau 2019 metais vasaros sezono metu vėl bus naudojami 4 orlaiviai“, – teigė „Wizz Air“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)