Su poilsio aikštelėmis

„Pėsčiųjų takas bus įrengtas nuo esamo pėsčiųjų tako Šventosios gatvėje iki Šventosios gatvės ir Miško tako sankryžos (ilgis – 0,754 km, plotis – 1,50 m, danga – betono trinkelės). Šioje atkarpoje bus įrengtos trys poilsio aikštelės su suoliukais ir šiukšliadėžėmis. Taip pat bus įrengtas nuo Žuvėdrų g. iki Miško tako LED apšvietimas. Darbus planuojama atlikti šiemet“, – pranešime cituojamas Šventosios seniūno pavaduotojas.

Statybos darbus, kurių kaina 224 640.05 Eur, vykdo UAB „VVARFF“.

„Poreikis buvo didelis, nes žmonės, gyvenantys Šventosios gatvėje link miško tako ir toliau, pasibaigus takui, einančiam nuo Šventosios ir Žuvėdrų gatvių sankryžos, eidavo važiuojamąja dalimi, o tai kelia pavojų pėstiesiems bei transportui, ypač tamsiu paros metu. Atlikus pėsčiųjų tako ir gatvės apšvietimo statybos darbus bus labai pagerintos eismo sąlygos bei saugumas“, – teigė A. Bacius.

Šventojoje sutikta jau poilsiaujanti Zita papasakojo, jog kasmet atvyksta į Šventąją ir pastebi joje vykstančius gerus pokyčius.

Kitas vasarotojas Algirdas pasidžiaugė, jog vis kažkas Šventojoje pastaruoju metu keičiasi, vis daugiau atsiranda sutvarkytų vietų. „Čia praleidžiu ilgą laiką, atvykstu vos ėmus pavasarėti. Šventoji man patinka, čia atrandu visko, kad galėčiau atgauti jėgas. Džiaugiuosi, kad miestelis gražėja, vis atranda vietų, kaip gerinti savo įvaizdį. Tikiu, kad dar labai daug ką galima padaryti, ir jeigu bus kažkas daroma, tai viskas bus gerai“, – teigė Algirdas.