Toks pasiūlymas paskelbtas po to, kai oro linijos buvo priverstos atšaukti tūkstančius skrydžių per artimiausias savaites.

Laiške, adresuotame pilotams, Michaelas O'Leary taip pat atsiprašo dėl pokyčių, sutrikdžiusių jų tvarkaraščius, ir ragina juos nepalikti oro linijų.

M. O'Leary atsiprašymas nuskambėjo netrukus po to, kai jis apkaltino pilotus „susireikšminimu“. Tačiau dabar savo laiške, su kuriuo susipažino „Irish Independent“ laikraštis, jis ragina pilotus likti dirbti „Ryanair“ oro linijose „vardan šviesesnės ateities“.

„Ryanair“ „išsekino“ pilotų trūkumas, dėl kurio bendrovė buvo priversta atšaukti tūkstančius skrydžių Europoje ir neseniai išplėtė atšaukiamų skrydžių sąrašą iki 2018 metų kovo.

„Ryanair“ iš pradžių rugsėjo pradžioje atšaukė 2100 skrydžių iki spalio pabaigos, kaip teigiama, dėl lėktuvų pilotų trūkumo.

Oro linijų veiklai neigiamai atsiliepė ir meteorologinės sąlygos bei streikai. Dėl atšaukiamų skrydžių buvo sujaukti 315 tūkst. keleivių planai. Vėliau, rugsėjo pabaigoje, oro linijos atšaukė dar 18 000 skrydžių žiemos sezonu. Dėl tokio sprendimo bus sujaukti per 700 tūkst. keleivių planai.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)