Anksčiau nemokama internetinės registracijos paslauga būdavo galima pasinaudoti iki skrydžio likus mėnesiui, o dabar ji bus prieinama tik likus 48 val. Kelionių planavimo platformos „Skrydziai.lt“ atstovai teigia, kad šie pasikeitimai sukėlė nemažai streso keliaujantiems su „Wizzair“, rašoma „Skrydziai.lt“ pranešime spaudai.

„Wizzair“ svetainėje informuojama, kad pagal senąją tvarką, t.y., iki kelionės likus nuo 30 dienų iki 3 valandų, skrydžiui registruotis įmanoma tik tuo atveju, jeigu užsakymas buvo pateiktas dar iki rugpjūčio 15 d., arba jeigu pateikiant užsakymą iš karto įsigyjama konkreti vieta lėktuvo salone.

Tuo atveju, jeigu pateikdami užsakymą po 2017 m. rugpjūčio 15 d. už konkrečią vietą lėktuve nesusimokėjote, užsiregistruoti galėsite ne anksčiau nei likus 48 valandoms iki išvykimo. Neįsigijus vietos ir skrendant į abi puses, užsiregistruoti grįžimo skrydžiui galėsite iki jo likus 15 dienų.

Kelionių planavimo platformos „Skrydziai.lt“ vadovė Eglė Lenkovičienė pranešime teigia, kad dėl šių pasikeitimų sulaukia daug sunerimusių keleivių skambučių ir laiškų.

„Įsigaliojus pokyčiams, į mus kreipėsi jau daugiau nei 450 klientų, teiraudamiesi dėl savo įlaipinimo kortelių. Nors oro linijos ir siunčia klientams informaciją apie pasikeitimus, o „Skrydziai.lt“ ją dar papildomai pakartoja, visgi ne visi keleiviai atkreipia dėmesį į šiuos pranešimus.

Dėl to norime dar kartą keleivius informuoti, kad nuo šiol, skrendant su „Wizzair“, registruotis skrydžiui ir gauti įlaipinimo kortelę galėsite tik likus 48 valandoms iki išvykimo arba įsigijus konkrečią vietą lėktuve“, - informuoja E. Lenkovičienė.

Kelionių planuotojų teigimu, dažniausiai lietuviai skrydžio registraciją atlieka iki jo likus savaitei.

Prieš mėnesį registruotis gali tik įsigiję vietas

„Wizz Air“ atsiųstame komentare DELFI nurodoma, kad bendrovė nuolat ieško galimybių keleiviams suteikti kuo geresnę keliavimo patirtį, todėl nuo šių metų rugpjūčio 15 d. priimtas sprendimas pakoreguoti nemokamą registravimąsi į skrydį internetu.

„Visi keleiviai, įsigiję savo mėgstamas vietas lėktuve, taip pat besinaudojantys „Wizz Go“ ar „Wizz Plus“ paslaugomis, registraciją skrydžiams į abi puses (arba – jei keliaujama tik viena kryptimi) gali atlikti iki išvykimo likus 30 dienų. Keleiviai, kurie pageidauja nemokamo vietų paskirstymo lėktuve, registruotis išvykstamajam skrydžiui nuo rugpjūčio 15 d. gali likus 48 val. iki išskridimo, o grįžtamajam reisui registruotis gali likus 15 dienų iki jo. „Wizz Air“ tikisi, kad šie pakeitimai keleiviams suteiks daugiau lankstumo ir galimybių pasirinkti mėgstamas vietas lėktuve", - nurodo bendrovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)