Skaitytojai mobiliosiomis programėlėmis pastebėjo, kad automobiliai vos vos judėjo Laisvės, taip pat Pilaitės prospektuose.

Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad prieš pat 8 val. ryto gautas pranešimas, kad Oslo g. važiuojant link Gariūnų, neprivažiavus tilto, prie pasukimo į aplinkkelį, susidūrė 3 automobiliai: „Honda CRV“, „Range Rover“ ir „VW Passat“.

Užpildžius eismo įvykių deklaracijos, automobiliai esą jau patraukti, tačiau pranešama, kad būta spūsčių.

Iš karto po 8 val. Savanorių pr. už žiedo, važiuojant link Gariūnų ir Lazdynų pusės, susidūrė „Hyundai”, „Pegeot“ ir „Mitsubishi“ ir „Audi“.

Nukentėjusiųjų nėra. Pranešama apie spūstis.

„Užsikimšę visi Lazdynai – pvz., Erfurto gatvė beveik neišvažiuojama. Pamatęs, kad prie Savanorių žiedo spūstis, mėginau važiuoti pro kitą pusę, bet ten irgi neišvažiuojama. Gyvenime nemačiau, kad toje vietoje būtų tokių spūsčių, ypač vasarą“, – pastebėjo į darbą vos ne vos atvažiavęs vilnietis Vytenis.

Vairuotojų dėmesiui – vėl kliūtys judriose Vilniaus vietose.

Vėliau policija pranešė, kad dar vieną pranešimą gavo prieš 9 val. ryto: važiuojant link Gariūnų, netoli posūkio į Karoliniškes, po viaduku susidūrė „Opel Corsa“ ir krovininis „Scania“. Sužeistųjų nėra, vairuotojai nesutaria dėl kaltės, laukia įvykio įforminimo.

8 val. 37 min. gautas pranešimas, kad Liepkalnio g., po geležinkelio viaduku, išsipylė didelis kiekis tepalų (skersmuo apie 5 metrai), slidi kelio danga. Pranešėjas teigia matęs, kad motociklininkas vos nenuvažiavo nuo važiuojamosios kelio dalies. Šiuo metu SĮ „Grinda“ dyzelino balą jau yra pašalinusi.

Dar vienas eismo įvykis užfiksuotas Parko g. Ten partrenkta moteris, būdama sąmoninga ji nuvežta į ligoninę. Įtariama galvos trauma, rankos lūžis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)