Įmonių konsorciumas laimėjo Vilniaus savivaldybės skelbtą konkursą ir pasirašė trejų metų trukmės sutartį, nurodoma viešojo pirkimo ataskaitoje.

„Lemminkainen Lietuvos“ ir „Gato“ pasiūlymo vertė buvo beveik 999 tūkst. eurų, o sutarties vertė (1,1 mln. eurų) yra maksimali ir apskaičiuota, atsižvelgiant į galimą darbų apimčių padidėjimą (iki 50 proc.) arba sumažėjimą (iki 20 proc.).

Konkurse taip pat dalyvavo bendrovių „Eurovia Lietuva“ ir „Biseris“ konsorciumas, pasiūlęs 1,068 mln. eurų kainą. „Eurovia Lietuva“ teismuose nesėkmingai bandė skųsti konkurso sąlygas.

Bendrovių „Sostinės gatvės“ ir „Maniga“ 1,085 mln. eurų vertės pasiūlymas buvo atmestas, nes įmonės nepatikslino kvalifikacijos duomenų. Dėl to buvo atmestas ir bendras įmonių „Bipa“ ir „Gatvių statyba“ pasiūlymas.

Eismo saugumo priemonių įrengimo konkursus Vilniaus valdžia skelbia kas trejus metus.

Viešųjų pirkimų tarnybos (VPT) nurodymu dėl pažeidimų Vilniaus savivaldybė praėjusią savaitę nutraukė 3,3 mln. eurų vertės gatvių ženklinimo konkursą ir jį ketina skelbti iš naujo.

Paskutinį kartą skelbtą bendrą eismo saugumo priemonių bei ženklinimo konkursą laimėjusios bendrovės „Biseris“ ir „Lemminkainen Lietuva“ darbus atliko už 5,623 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)