Pirmoji kliūtis - kelio remonto darbai ties Grigiškėmis. Važiuojant lėčiau net ir viena kelio juosta, šią vietą vairuotojai turėtų įveikti be didelių netikėtumų.

Antroji - tai galima spūstis prie įvažiavimo į magistralinį kelią A1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda iš Kauno (Savanorių prospekto, Klaipėdos kryptimi).

Ji gali rastis dėl skubių kelio remonto darbų, susietų su Vilniaus oro uosto uždarymu ir numatomu transporto srautų augimu į Karmėlavos oro uostą.

Nors šie darbai vyksta ruože nuo Kauno iki Karmėlavos, tikėtina, kad savaitgalį padidėjus automobilių skaičiui, gali susiformuoti transporto spūstis.

Trečioji kliūtis laukia tų, kurie važiuoja į Neringą. Kelyje Nr. 2254 ,,Privažiuojamasis kelias prie II–osios perkėlos nuo kelio Smiltynė–Nida“ nuo 0 iki 1,3 km (iškarto persikėlus keltu nuo Klaipėdos miesto centro) vykdomi kelio rekonstravimo darbai, statoma žiedinė sankryža.

Lietuvos automobilių kelių direkcija, atsižvelgdama savaitgaliais padidėjančius atvykstančių į Neringą poilsiautojų srautus, sutarė su darbus atliekančiais rangovais, kad nuo penktadienio iki pirmadienio minėtame kelyje būtų atliekami tik būtiniausi darbai, o važiuojamojoje dalyje darbai nevyktų.

Nuo penktadienio 11 val. šiame ruože Nidos kryptimi bus užtikrintas eismas 3 eismo juostomis.

Vairuotojų prašome stebėti kelio ženklus, vairuoti atidžiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)