Oro linijos „Level“, numatytos aptarnauti tolimuosius maršrutus, ketvirtadienį atliko savo pirmąjį skrydį iš Barselonos į Los Andželą, informuoja BBC. Naujosios oro linijos bus įsikūrusios Barselonoje.

Anot IAG, per artimiausias tris savaites naujosios oro linijos „Level“ skraidys į San Franciską, Buenos Aires ir Punta Cana kurortą Dominikos Respublikoje.

Lėktuvo bilietai į vieną pusę kainuos nuo 99 svarų ir yra parduodami nuo kovo. Pagrindinė bendrovė IAG, kuriai priklauso „Iberia“, BA, „Aer Lingus“ ir „Vueling“, pirmąjį mėnesį pardavė 100 tūkst. bilietų.

„IAG Group“ viliasi, kad naujosios oro linijos padės jai konkuruoti pastaruoju metu vis agresyvesnėje transatlantinėje rinkoje.

„Level“ kainodaros struktūra padalyta į šešias tarifų kategorijas. Populiariausiąją iš jų sudaro tik rankinis bagažas. Brangiausias yra „Flexible Premium Economy“ klasės tarifas, - įsigijus šios klasės bilietus keliautojams siūlomas karštas maistas, du registruoto bagažo vienetai, vietos pasirinkimas. „Wi-Fi“ paslaugų kaina siekia nuo 8,99 euro.

Naujosios oro linijos iš pradžių skraidys su „Iberia“ įgula ir dviem naujais „Airbus A330“ orlaiviais, ir sukurs iki 250 darbo vietų Barselonoje.

Pasak IAG vadovo Willie Walsho, „tai tik pradžia“.

„2018 m. vasarą mes turėsime daugiau lėktuvų ir galėsime pasiūlyti daugiau krypčių iš Barselonos. Be to, planuojame išplėsti „Level“ veiklą į kitus Europos miestus“, - sakė IAG vadovas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)