Trečiadienį pasirašyta trišalė sutartis, pagal kurią Trakų valdžia įsipareigojo parengti rajono teritorijoje esančio kelio ruožo specialųjį planą, pranešė Trakų savivaldybė.

Iki 4 eismo juostų platinti kelią buvo sutarta pernai pernai lapkritį. Tuomet Kelių direkcijos direktoriaus pavaduotojas Dainius Miškinis BNS teigė, kad šiuolaikinių reikalavimų nebeatitinkantis kelias gali būti rekonstruotas po 7-10 metų.

Projektas įtrauktas į 2017–2020 metų planuojamų įgyvendinti projektų sąrašą, finansuotinų iš Lietuvos biudžeto ar Europos Sąjungos paramos ar kitų finansavimo šaltinių.

Prieš 50 metų nutiestu keliu kasdien vyksta intensyvus eismas, kelias yra avaringas, jame susidaro spūstys, lenkiant automobiliai dažnai sukuria pavojingas situacijas. Susisiekimo ministerijos duomenimis, vidutinis eismo intensyvumas juo siekia beveik 16,5 tūkst. automobilių per parą, iš jų apie 1,2 tūkst yra vilkikai.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)