Nuo šiol iš Vilniaus keleiviams kiekvieną savaitę iš viso siūloma 19 skrydžių į didžiausią „Lufthansa“ jungiamąjį centrą – Frankfurtą. Kovo pabaigoje atsiradusiu papildomu tiesioginiu skrydžiu į penktąjį pagal dydį Vokietijos miestą keleiviai skraidinami penkis kartus per savaitę nuo pirmadienio iki penktadienio. Iš Frankfurto į Vilnių išvykstančio skrydžio LH 896 pradžia – 14.50 val., Lietuvos sostinėje lėktuvas nusileidžia 17.50 val. Atgal iš Vilniaus lėktuvas pakyla 18.35 val., o Frankfurte nusileidžia 19.45 val.

Persėsdami Frankfurto oro uoste, iš Lietuvos atvykstantys keleiviai turės galimybę pasirinkti apytiksliai 170 krypčių į 70 pasaulio šalių. Nuo 2017 m. liepos 14 d. iki rugpjūčio 17 d., Vilniaus oro uosto kilimo ir tūpimo tako rekonstrukcijos metu, „Lufthansa“ taip pat siūlys tiesioginius skrydžius kryptimi Kaunas-Frankfurtas.

1992 m. kovo 30 d. „Lufthansa“ pradėjo pirmuosius reguliarius skrydžius iš Frankfurto į Vilnių su „Boeing 737“ tris kartus per savaitę, primenama Lietuvos oro uostų pranešime. Netrukus „Lufthansa“ išplėtė skrydžių žemėlapį Rytų Europoje ir pasiūlė maršrutus į Taliną bei Minską. Skraidindama keleivius į Vilnių, Taliną bei Rygą, į kurią Vokietijos oro milžinė tuo metu skrydžius vykdė jau visus metus, „Lufthansa“ tapo vienintele to meto Vakarų oro linijų bendrove, siūlančia skrydžius į visas tris Baltijos šalis.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)