Portalui DELFI, užklausus „Ryanair“, ar iš tiesų bendrovė žada leisti keleiviams per jų puslapį pirkti bilietus į JAV, airių oro vežėjas atsakė, kad jokio galutinio susitarimo su „Norwegian“ nėra.

„Jokio užbaigto susitarimo su „Norwegian“ neturime. Kalbamės su keletu oro bendrovių apie galimybę prisidėti keleiviais prie jų ilgų skrydžių. Esame pažengę pokalbiuose tiek su „Aer Lingus“ (Dubline), tiek su „Norwegian“ (Barselonoje, Korke ir Londono Getvike).

Turint omenyje, kad turime plačiausią skrydžių tinklą Europoje, tokie susitarimai būtų logiškas žingsnis ir patrauklus pasiūlymas ilgus skrydžius vykdančioms bendrovėms“, – komentuojama „Ryanair“ atsiųstame komentare.

Ilgais skrydžiais yra laikomos 6–12 val. užtrunkantys skrydžiai.

Primename, kad praėjusią savaitę pasirodė informacija, kad „Ryanair“ savo keleiviams jau nuo šios vasaros pradžios siūlys skrydžius į Niujorką.

Apie planus skraidinti keleivius į JAV „Ryanair“ bendrovė buvo užsiminusi dar 2014 metais. Tuomet bendrovės vadovas Michaelis O'Learlys žadėjo, kad kai kurie bilietai į kitą žemyną galėtų kainuoti ir vos 10 eurų. Tiesa, po metų buvo pranešta, kad bendrovė atsisako savo planų skraidyti per Atlantą.

Bendrovė „Norwegian“, pradėsianti skrydžius į JAV, kurių kaina prasidės nuo 65 eurų, paskelbė vasario pabaigoje. Tuomet pranešta, kad skrydžius per Atlantą bendrovė turėtų pradėti vykdyti birželio viduryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)